ΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΧΑΛΙΑ…….

Η εταιρεία Maison Chamszadeh γεννήθηκε το 1943 στην Περσία, γνωστή στη Γαλλία για περισσότερα από 40 χρόνια για την ποιότητα των παραδοσιακών χαλιών της, δημιούργησε την CC-Tapis το 2001. Με μεγάλο σεβασμό στην παράδοση, που την αισθάνεσαι στην ποιότητα της επεξεργασίας και των υλικών, η cc-tapis καινοτομεί με σχέδια και χρώματα που είναι περισσότερο σε επαφή με την διακοσμητική ελευθερία του σήμερα, υπερβαίνοντας τα όρια με υπερβατικούς και conceptual πειραματισμούς.

Χειροποίητα χαλιά με ειδικούς κόμπους από το Θιβέτ (φτιαγμένα στο Νεπάλ ή στην Ινδία) πάνω σε βαμβακερή βάση, τα χαλιά της CC μπορεί να είναι από μαλλί, μετάξι ή κάνναβη. Ένας σημαντικός αριθμός σχεδίων παράγεται χρησιμοποιώντας μόνο φυτικές χρωστικές ουσίες (1200 διαφορετικά χρώματα). Είναι δυνατή η παραγωγή διαφορετικών φινιρισμάτων, όπως βρόχος, ανάγλυφη ή διαφορετικά ύψη στο πέλος.

Η CC – Tapis διαθέτει τις συλλογές: την New Classic Collection με σχέδια που επανεξετάζουν τα μεγάλα πρότυπα της ανατολίτικης παράδοσης, την Contemporary Cpllection με σχέδια πιο σύγχρονα, με μια πιο δυτική διάθεση και την Signature Collection με σχέδια που αντιπροσωπεύουν το όραμα μιας ολόκληρης νέας γενιάς καλλιτεχνών.

Τα χαλιά της εταιρείας CCTapis θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Interni.

Τ. 210 80 36 700 – www.modabagno.gr

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0